Jak funguje spalovač tuků a jak ho užívat?

Asi ti už došlo, že neexistuje nic jako zázračná pilulka, se kterou budeš sedět u Netflixu, křoupat brambůrky, a přitom hubnout a rýsovat svaly. Spalovač tuků není všespásný, ale při správné stravě a pohybu může formování tvé postavy urychlit. Podporuje totiž využití tuku jako zdroje energie, urychluje metabolismus a látky v něm obsažené podpoří dokonce i klidový energetický výdej.

pinky_burner

Začala jsi cvičit, posilovat nebo běhat, zlepšila jsi svůj jídelníček, ale připadá ti, že to stále nemá takový efekt, jaký bys chtěla? Hodně holek podporuje své fitness snažení spalovačem. Ptáš se, jestli podobný doplněk stravy může skutečně zafungovat a mít vliv na kontrolu tvé hmotnosti? Pojď, pronikneme spolu do tajů „zázraku“ jménem spalovač tuků, odpovíme ti na všechno, co potřebuješ o spalovači vědět, a poradíme, jak jej užívat, aby měl skutečně efekt.

Co je to vlastně ten spalovač tuků?

Je to doplněk stravy, který zvýší tvůj energetický výdej, urychlí termogenní reakce v těle a tím pomůže rychleji pálit tuky při sportu. Mastné kyseliny se uvloňují do krevního oběhu a naše tělo je využívá jako zdroj energie. 

Frame 419 (1)

Jak poznáš, že spalovač tuku funguje?

Měla bys cítit, že máš o něco více energie a větší výdrž při kardiu i silovém cvičení. Některé holky pozorují, že se po spalovači víc potí, což je jeden z doprovodných jevů procesu. Látky ve spalovači fungují jako stimulanty, podporují přeměnu tuků na energii. Podporují tak tvé sportovní snažení a dělají každý tvůj pohyb ještě efektivnější.

Co najdeš v Pinky Burner Spalovači?

Náš spalovač tuků jsme vyvinuli společně s odborníky na míru všem ženám a holkám. Jeho hlavní složkou je L-karnitin. Ten podporuje spotřebu tuku jako zdroje energie při sportu a zrychlí tvůj metabolismus. Doplňuje ho synefrin, to je látka, kterou najdeš třeba v červeném pomeranči. Díky synefrinu tělo produkuje víc tepla. A k produkci tepla spotřebováváme – přesně tak, tuky! Synefrin kromě podpory spalování při pohybu podporuje i klidový energetický výdej

Dále v něm najdeš piperin, který podpoří vstřebávání látek obsažených v našem Pinky spalovači. Kapsli jsme obohatili ještě o vitamíny B3 a B6, které udržují energetický metabolismus a pomáhají snižovat únavu a vyčerpání, a kofein, pro pořádnou dávku energie.

Kdy a jak spalovač tuků užívat?

Největší efekt má těsně před tréninkem. Ať už si jdeš zaběhat, dát si kardio do fitka nebo zvedat těžké váhy, Pinky Burner Spalovač tě pořádně nakopne. Zapij dvě kapsle doma, než vyrazíš do fitka, nebo v šatně před tréninkem.

Má cenu užívat spalovač tuků i ve dnech, kdy netrénuješ?

V Pinky Protein doporučujeme užívat dvě kapsle našeho Pinky Burner spalovače čtvrt hodiny před cvičením a ve dnech, kdy netrénuješ, jednu kapsli po snídani. Náš spalovač má efekt i v netréninkových dnech, ale pamatuj, že pokud chceš formovat postavu, důležité jsou především ty dny, kdy se hýbeš...

Kdy bys měla používání spalovačů tuků zvážit?

Pokud jsi přecitlivělá na kofein, trápí tě vysoký krevní tlak nebo problémy se srdcem. Nebo pokud je pravděpodobné, že můžeš mít nějaké zdravotní potíže. Pokud si nejsi jistá, poraď se s lékařem, pověz mu o složení doplňku stravy a dej na jeho rady.

Na co bys měla myslet při spalování tuků?

  • Dostatečný a nejlépe všestranný pohyb. Silový trénink i kardio a následně poctivý stretching, aby se ti svaly nezkrátily.
  • Přijmu míň, než spálím. Aby se začaly pálit tuky ze zásob, je potřeba mít (aspoň mírný) kalorický deficit.
  • Hodně bílkovin. Jsou důležité nejen při redukci hmotnosti, ale i při budování svalů. Příjem proteinů je při formování postavy zásadní.

Máš problém s přejídáním? Honí tě často mlsná?

My to známe. Čas od času si ale zhřešit dovolit můžeme, pokud ale bys ráda zmenšila své porce, může ti pomoct náš Detox Queen. Najdeš v něm garcinii kambodžskou, plod, jehož látky dokážou blokovat trávicí enzym, který přeměňuje sacharidy na tuky. Garcinie navíc snižuje chuť na sladké a díky obsahu kyseliny hydroxykitrové neboli HCA navodí pocit sytosti.

Obsažený L-kranitin zase urychlí spalování tuků, protože podporuje přeměnu mastných kyselin v energii. No a zelený čaj, účinný antioxidant, kromě toho, že neutralizuje volné radikály se taktéž podílí na kontrole tvé hmotnosti.