Protein by IVKA bez laktózy 1 kg
Související produkty
Detailní popis produktu
Mléko, ze kterého protein vyrábíme, odebíráme z ověřeného zdroje ze Slovenska. Protein by Ivka obsahuje 80% syrovátkový koncentrát, najdeš v něm naprosté minimum sacharidů nebo tuků.
Metoda CFM: Žádná chemie! Protein by Ivka vyrábíme metodou CFM (Cross Flow Microfiltration), tedy mikrofiltrací se zkříženým tokem přes keramické filtry. Odfiltruje se tak většina tuků, cukrů a s tím i laktóza.
Proč bys měla doplňovat protein?
- Výživa a růst svalů
- Výživa šlach, kostí a kůže
- Ochrana svalů při výkonu
- Lepší spalování tuků
Proč Protein by Ivka?
- Snadno se rozpouští
- Skvěle chutná
- Může z něho péct
- Je vhodný i pro ty, kteří mají intoleranci laktózy
Kolik proteinu na jeden drink?
Záleží na intenzitě tvého tréninku a vyváženosti zbytku stravy. Neměla by sis ale dát víc než 3 odměrky denně. V shakeru ve 150 ml vody nebo mléka rozmícháš 1 plnou odměrku (cca 30 g) a vypiješ hned po zamíchání. Počet dávek v balení je cca 33.
*Odměrka je součástí balení, vlivem transportu může ležet až na dně.
Složení
Výrobek má 1 kg.
- Protein: Mléčná bílkovina ‒ 80% syrovátkový koncentrát bez laktózy
- Sladidlo: Erythritol a steviolglykosidy, přírodní aroma
- Barvivo: Kurkumin, karboxymethylcelulóza
Skladuj v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraň před mrazem. Neručíme za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Jde o doplněk stravy. Nepřekračuj doporučené denní dávkování a nezapomínej, že přípravek není náhradou pestré a vyvážené stravy.
Výživové hodnoty
Nutriční hodnoty |
100 g |
30 g |
Energetická hodnota |
1 636 kJ/391,7 kcal |
494 kJ/118,5 kcal |
Bílkoviny |
75 g |
22,7 g |
Sacharidy |
6,5 g |
1,9 g |
‒ z toho cukry |
5,3 g |
1,6 g |
Tuky |
6,2 g |
1,9 g |
‒ z toho nasycené mastné kyseliny |
4 g |
1,2 g |
Sůl |
< 0,5g |
|
VYROBENO V ČESKÉ REPUBLICE.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteiny |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Položka byla vyprodána… |
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.