Toužíš zhubnout?

Víme, jak si zdravě zrychlit metabolismus

drinking_regime@2xRychlý metabolismus znamená více spálené energie a také shozených kil. Spousta lidí toho chce docílit všemi možnými způsoby, jelikož v tom vidí nejjednodušší cestu ke své vysněné postavě. Na následujících řádcích se ale dočteš, jak k tomu dojít zdravou cestou. 

 

Dodržuj pitný režim

Úplně jednoduchá rada, které by se měl držet každý. Je velice podstatné být během dne dostatečně hydratovaná. Časopis The Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism dokonce zveřejnil studii, kde vědci přišli s novým zjištěním. Stačí pít velmi malé množství vody každých deset minut a metabolismus se zrychlí o 30%. Voda navíc napomáhá ke krásné pleti.

 

Zkoušej kořeněná jídla

Na výběr toho máš spoustu. Zejména asijská kuchyně obsahuje nespočet jídel, kde se chilli rozhodně nešetří. Kromě chilli ale nešetři třeba zázvorem, skořicí nebo pepřem. Bát se nemusíš ani wasabi. Po všech těchto položkách začne pracovat tvoje nervová soustava a dočasně se ti zrychlí metabolismus. 

 

Nezanedbávej snídani

Rychle se najíst a šup do práce. To praktikuje snad úplně každý. S tím je ale konec. Pro zrychlení metabolismu je totiž podstatné snídat poctivě a dlouho. Nikdo neříká, že máš vstávat pět hodin před odchodem, ale třicet minut si tvoje snídaně zaslouží.

 

Kroť se v alkoholu

Pravdou je, že alkohol sice metabolismus urychluje, ale velmi nezdravým způsobem. Mozek ti během večírku přepne do takzvaného hladového režimu a žaludek touží po těch největších prasárničkách. V noci po třetím drinku je najednou snaha zhubnout ta tam. Ty se tímhle démonem ale přece nenecháš ovládat. 

 

Jez více bílkovin

Pokud chceš zrychlit metabolismus, vysoký příjem bílkovin je téměř nezbytný. Bílkoviny v každém jídle navíc pomáhají budovat svalovou hmotu. Nalezneš je třeba v kuřecím či hovězím masu, rybách, vejcích a mléčných výrobcích. 

 

Pij zelený čaj

Zelený čaj je silný antioxidant a podporuje spalování tuků. Za předpokladu, že vypiješ dva až čtyři šálky denně, můžeš tak spálit až padesát kalorií. Pití zeleného čaje je navíc prevence proti srdečním chorobám a má údajně pomáhat snižovat riziko onemocnění rakoviny kůže, plic, prsu a tlustého střeva.

 

Pokud to myslíš s hubnutím opravdu vážně, vyzkoušej naše přípravky v kategorii Hubnutí.

 

 

 


Kočko, pokud se rozhodneš sdílet produkty Pinky Protein na sociálních sítích nezapomeň je označit #pinkyprotein #doplnekstravy @pinkyprotein