Buď krásná na těle i na duši

S kolagenem to půjde raz dva

collagen@2xProč brát kolagen? Důvodů máš hned několik. Kromě toho, že regeneruje tělo po cvičení, snižuje tvorbu vrásek, tak napomáhá také růstu nehtů a vlasů. Pokud s kolagenem teprve začínáš, snaž se ho brát pravidelně. Uvidíš, že výsledky se dostaví co by dup.

Věř tomu, že kolagen z tebe udělá ještě větší kočku. Pravda, ty už v těle nějaký máš. Je to totiž protein, který najdeš v kostech, svalech, šlachách i nervech. Tvoje kůže je pružná právě kvůli němu. S přibývajícím věkem jde ale jeho produkce dolů a proto není od věci ho doplňovat. 

Mezi dvaceti až třiceti lety věku kůže ztrácí zhruba 1% kolagenu ročně. Když ho máš nedostatek, mohou se ti snáze tvořit vrásky a to nechce žádná holka.  Právě proto v osmdesáti letech věku člověka tělo produkuje o 75% méně kolagenu. Čím dřív s ním začneš, tím lépe pro tebe.

 

Kolagen z tebe udělá kočku

Kromě jiného se ti s jeho užíváním zlepší vlasy a nehty a pokožka bude zdravější. Pokud trpíš na zažívací potíže, věř, že i s tím ti pomůže. Časem se ti zkvalitní spánek a stresové situace už tě nebudou rozhazovat. Kolagen je vždycky lepší brát dlouhodobě a nevysazovat ho. 

Po osmi týdnech už uvidíš výsledky, na které si rozhodně počkej. Za předpokladu, že se chystáš zhubnout nebo si jen zformovat postavu, je pro tebe kolagen ideálním řešením. Je totiž skvělý na regeneraci organismu po sportovním výkonu. 90%  pojivových tkání je opravdu tvořeno kolagenem. 

 

Po cvičení je to nejlepší parťák

Když si ho dáš po hodině strávené ve fitku, bude se ti mnohem lépe usínat. Už nikdy nebudeš pociťovat to otravné pnutí svalů nebo nesnesitelnou bolest poté, co slezeš z rotopedu. Tvoje tělo ho navíc rychle vstřebá a doplní tak bílkoviny, které se rozložily během pohybu. 

Není tedy celkem o čem přemýšlet. Braní kolagenu má totiž jen a jen výhody. Za delší dobu užívání budeš fit nejen uvnitř, ale i zvenčí. Vsadíme se, že nemálo holek kolem tebe tenhle doplněk stravy už bere, protože se prostě chtějí cítit dobře.

Proto jsme pro tebe vyvinuli prémiový nápoj BEAUTY BOMB s příchutí melounu a WOMEN BOOSTER s příchutí citronu. Nejenže příjemně chutná, ale je nadupaný tím nejlepším pro zdravou a krásnou pleť, vlasy, nehty a v neposlední řadě pro zdravé klouby!

 

 

 


Kočko, pokud se rozhodneš sdílet produkty Pinky Protein na sociálních sítích nezapomeň je označit #pinkyprotein #doplnekstravy @pinkyprotein