Jaký dárek koupit ženě, která o sebe ráda pečuje?

Vánoce, Vánoce přicházejí… A ty pořád tápeš, čím potěšit svoji holku, ségru, kámošku nebo mamku? Přinášíme ti přehled těch nej dárků, se kterými pod stromečkem zazáříš!

Péče o krásu se složením, které jinde nenajdeš!

Náš bestseller Probio Collagen Beauty teď pořídíš ve dvou výhodných balíčcích. Můžeš mít dva za zvýhodněnou cenu, s vánočním balíčkem Na krásu ušetříš 200 Kč a k tomu dostaneš naši plátěnou tašku zdarma. 

Pokud ale zbožňuje Vánoce stejně jako my, zamiluje si naši limitku – kolagen s probiotiky s příchutí Vánoční punč! Hřejivá kombinace hrušky se skořicí je chuť, které neodolá. Tento Punč si navíc může dopřát i ráno po snídani, a hned na to sednout za volant ;) 

543_kolagen-produkt-1

Náš beauty drink se totiž pyšní složením, které jinde nenajdeš. Hydrolyzovaný rybí kolagen tvoří v kombinaci s céčkem, biotinem, zinkem a železem neporazitelné kombo v péči o vlasy, pleť i nehty

Vánoční kolagen jsme obohatili o probiotika LactoSpore®. Ta totiž zlepšují nejen vstřebávání samotného kolagenu a tedy lepší následný efekt na krásu, ale a pečují i o střeva a tím zlepšují i řízení hmotnosti.

Kolagen jako dárek pořiď, pokud holka:

  • Chce zlepšit stav svých vlasů
  • Touží mít pevnější nehty
  • Chce hydratovat pleť a předcházet tvorbě vrásek
  • Své klouby zatěžuje posilováním, během a podobnými sporty

519_kolagen2x-produkt-foto

Ztrácí náladu, pozoruje na sobě padání vlasů…?

Není ve své kůži, je často unavená a podrážděná nebo ji trápí suché vlasy, roztřepené nehty nebo dehydratovaná pokožka? Potěš ji jedinečnou kúrou pro ženy, která obsahuje všechno, co je potřeba nejen pro krásu vlasů, nehtů a pokožky, ale i pro rovnováhu ženského těla. Kúra Pinky vitamíny obsahuje omega-3 mastné kyseliny a selen pro psychiku v pohodě, b-komplex, zinek a další vitamíny mající vliv na vzhled a kvalitu vlasů a nehtů, koenzym Q10, který se podílí na regeneraci buněk, důležité antioxidanty a látky, které pomůžou udržet její hormony v rovnováze.

Dokonale naboostované složení, které jen tak jinde nenajdeš. Kúra je na měsíc a po vysazení může udržovat svou krásu třeba právě kolagenovým nápojem.

Cvičí jako divá? Maká na sobě a chce dobře vypadat?

Jestli je třikrát týdně na lekci, ve fitku nebo na tréninku a kromě přívalu endorfinů, péče o zdraví a psychickou pohodu miluje sport i pro to, že je ráda, když jsou výsledky vidět na její postavě, dostaneš ji naším Nakopávačem..

Ten totiž pomůže nakopnout k lepším výkonům a cvičení jde s ním pak o něco líp i v dnech, kdy se člověku zrovna dvakrát nechce. Pomáhá oddálit únavu, zvýší produkci energie a zvyšuje vytrvalost i maximální svalový výkon. Díky tomu funguje i jako spalovač tuků. Nakopávač prostě dodá jejímu tréninku pořádnej drajv!

81-2_skinny-foto-2

Mlsat a přitom pečovat o krásu vlasů i pleti? Jo, jde to!

Miluje sladké snídaně, ale zároveň si zakládá na vyváženosti a hodnotách svého jídelníčku? Pak ji nadchneš naší proteinovou kaší s kolagenem. Spoustu bílkovin, minimální množství tuků, vysoký obsah vlákniny a navíc bioaktivní mořský kolagen, který pomůže hydratovat pleť a udržet zdravé vlasy, nehty i klouby. Snídaňovou fitness kaši má hotovou během minuty, stačí nasypat dvě odměrky, zalít horkou vodou nebo teplým mlékem a porce na chuť i na krásu je hotová!

Doufáme, že jste ti pomohli vybrat to nejlepší a přejeme, ať dárky udělají pod stromečkem radost. Šťastné a veselé!