Jak zhubnout, aby ti nezmizela prsa?

Stačí dodržovat naše rady

chest_workout@2xJestli je na procesu hubnutí něco opravdu smutného kromě změny jídelníčku, je to zmenšení hrudníku. Právě prsa jdou při shazování kil jako první. My ale víme, jak tomu zamezit. 

Každá žena se ráda cítí ženou a nejhorší je, když ji o její ženské zbraně někdo připraví. Paradoxní je, že to můžeš být ty sama a také tvoje snaha zhubnout. Při hubnutí totiž prsa zmizí jako první a až pak se začnou měnit ostatní části těla. 

Tomu, aby ti poprsí dočista zmizlo nebo aby se radikálně zmenšilo, se dá ale zamezit, jen musíš vědět jak na to. Ideální je začít cvičit cviky na posílení hrudníku. Pokud budeš obouruč zvedat lehkou činku, prsa ti určitě nezmizí. Jsou ale i další cviky, jak tomu zamezit. 

 

S kardiem to nepřeháněj

Kardio cvičení je určitě zdraví prospěšné a má pozitivní vliv na metabolismus. Pokud jsi na něj zvyklá, klidně ho praktikuj. Dělej tak ale jen maximálně třikrát týdně pětačtyřicet pět minut. Neuškodí, když zvolníš tempo. 

Zkus rovnou zapomenout i na silový trénink. Z přílišného posilování by se z tebe mohl stát postavou muž a to jistě nechceš. Dej přednost klidně běhu. Pokud zvolíš stroje, dávej si menší zátěže. Z větších tě akorát bude bolet druhý den celé tělo. 

 

Hubni pomalu

To, že zhubneš rychle ještě neznamená, že je to dobře. Daleko lepší je hubnout přirozeně a pomalu. Máš pak menší šanci, že se ti původní kila navíc vrátí dvojnásobně. Optimální je shodit tak kilo a půl až dvě za týden. Více už není zdravé.

Neuškodí, když tvoje ženství sem tam podpoříš. Existují potraviny, které jsou bohaté na estrogen, tedy ženský hormon. Obsažen je třeba v lněných  a sezamových semínkách, cizrně, dýni, česneku nebo fazolích. Zkus něco z toho začít jíst pravidelně a uvidíš, jak rychle tě to dostane nejen do psychické pohody. Pokud si nevíš rady, mrkni do naší sekce jídelníčky.

 

 

 


Kočko, pokud se rozhodneš sdílet produkty Pinky Protein na sociálních sítích nezapomeň je označit #pinkyprotein #doplnekstravy @pinkyprotein