Proteinový nápoj, který tě dostane do formy!

Neděláme kompromisy, vytvořily jsme pro tebe luxusní proteinový milkshake, který si tě získá svojí vynikající chutí a naprosto čistým složením, bez zbytečné chemie.

Náš milkshake obsahuje aktivní složky, které tě podpoří na cestě za krásnou postavou. Ať už hubneš nebo na sobě pravidelně makáš, třeba s činkami!

Proteinový nápoj Banana Chocolate Milkshake je jednička mezi proteiny!

  • Užij si vynikající chuť mléčné čokolády, která se snoubí s jemnou chutí banánů, užij si mlsání bez výčitek.
  • Banana Chocolate Milkshake neobsahuje žádné přidané cukry!
  • Pouze 107 kcal v jedné porci! Navíc většina kalorií pochází z bílkovin, ne ze sacharidů a tuků!!
  • Zažene hlad.
  • Pomůže ti při hubnutí.
  • Doplní bílkoviny po sportu.
  • Neobsahuje lepek!

Banana Chocolate Milkshake si můžeš užít jako:

  • Rychlou snídani, když ráno nestíháš
  • Svačinu před nebo po tréninku
  • Jakékoliv denní jídlo, když hubneš, třeba jako sladkou tečku místo večeře

Koukni, co všechno najdeš v každé porci nového Banana Chocolate Milkshaku:

Syrovátkový protein

Je bílkovina, kterou tvoje tělo je schopné velmi rychle absorbovat, což znamená, že tvoje svaly dostanou potřebnou „výživu“ ve velmi krátké době.

Nativní mléčný izolát

Obsahuje velké množství kaseinu, který se vstřebává 8-12 hodin, čímž podporuje postupné dodávání esenciálních aminokyselin do svalů – udržení svalové hmoty. Oceníš ho i při hubnutí, protože navozuje pocit sytosti. 

Koenzym Q10

Je vynikající antioxidant, který kromě svého anti-aging efektu hraje klíčovou roli pro získávání energie, pro správnou funkci buněk a pro podporu imunitního systému.

Resveratrol

Je polyfenol, jehož antioxidační vlastnosti chrání tělo před volnými radikály. 

Enzymy

Proteáza pomáhá štěpit bílkoviny, které se snáze dostanou do svalů, snižuje tím bolestivost svalových vláken po náročném tréninku.

Alfa amyláza pomáhá rychle dodat potřebnou energii do svalu tím, že štěpí škrob na jednoduché sacharidy.

Laktáza štěpí mléčný cukr – laktózu na jednoduché sacharidy, je účinná i pro osoby s laktózovou intolerancí nebo nesnášenlivostí laktózy.

 

Plus navíc všechny důležité vitamíny, minerály a stopové prvky, které jsou obzvlášť důležité pro sportovce a při hubnutí. Sportovci mají mnohem vyšší spotřebu těchto látek.

Pokud hubneš, jíš méně a některým potravinám se úplně vyhýbáš, můžeš mít také nedostatek vitamínů a minerálů, s čímž může být spojená únava, špatná nálada nebo třeba zhoršená kvalita vlasů a nehtů!

Celé složení Banana Chocolate Milkshaku najdeš tady

Banana Chocolate Milkshake ti pohlídá dostatečné množství bílkovin, vitamínů a minerálů. Jediné, co si musíš pohlídat ty, je, abys včas objednala další balení!

 

 

 


Kočko, pokud se rozhodneš sdílet produkty Pinky Protein na sociálních sítích nezapomeň je označit #pinkyprotein #doplnekstravy @pinkyprotein