Pinky Protein cesta

Jsme česká rodinná firma, založená v roce 2020. V naší nabídce máme pouze kvalitní produkty, vyráběné v České republice, které jsou zaměřené jak na hubnutí, tak na krásu.

Zdravý životní styl je naše gró. Naším posláním je všem ženám nabídnout cenově dostupné a vysoce kvalitní produkty v péči o jejich zdraví a zevnějšek.

Zabýváme se nejen prodejem přes e-shop, ale mezi hlavní činnost patří především vlastní výroba a balení produktů, aby se bezpečně a rychle dostaly do vašich rukou. Každý, kdo hledá něco okolo zdravého životního stylu, si u nás najde to své. Ať už jde o sportovkyni, maminku či ženu, která bojuje s akné, zdravím, lámavostí nehtů/vlasů či nadváhou.

Naše portfolio nabízí TOP produkt, kterým celá značka byla odstartována. A tím je Pinky Burner. Postupně jsme se přesunuli k výrobě doplňků stravy na hubnutí / cvičení, doplňků pečující o vzhled / regeneraci a výrobu oblečení.

Každý den se snažíme motivovat a inspirovat ženy každého věku, aby věřily svému sportovnímu potenciálu a kráse.

Neustále vyvíjíme a inovujeme své produkty tak, aby byly co nejkvalitnější.

Chceš zhubnout, žít zdravě nebo zdokonalit půvab svého těla? 

Pak je tu PINKY PROTEIN právě pro Tebe.

  

Prvopočátek firmy – vznikla myšlenka založit kvalitní produkt, který ženám dodá krásnou pleť a zároveň bude fungovat aktivně i zevnitř v podobě funkčních kloubů a chrupavek. Jako žena (majitelka firmy) jsem si prošla v tomto roce životní zkouškou a musela jsem se poprat s rakovinou. Podstoupila jsem chemoterapii, při které jsem přišla o vlasy a mé nehty byly měkké jako papír. Abych se necítila tak špatně, objednala jsem si velmi kvalitní paruku. Ale věřte mi, že i když jsem ji chtěla nosit, jelikož jsem si holohlavá připadala šíleně, tak to nešlo. Vše mě neuvěřitelně svědilo a cokoliv, co jsem si na hlavu dala, bylo pro mě utrpení. Musela jsem hledat něco, po čem mi vlasy po skončení terapie opět začnou rychle růst a já se co nejdříve budu cítit jako žena.

 

Hledala jsem toho správného výrobce, se kterým dokáži spolupracovat na vývoji takových produktů, které mi pomohou. Po nějakém čase jsem jej opravdu našla a spolupráce se nám natolik zalíbila, že jsem si řekla, že budu pomáhat i jiným ženám, které mají stejný nebo obdobný problém jako já. A postupně se v mé mysli začala rozvíjet značka PINKY PROTEIN.

 

Nyní máme v portfoliu celkem 11 produktů a k nim jsme postupně doladili potřebné či tematické doplňky jako je miska na proteinovou kaši, shaker na protein či kolagen, tašku, ručník nebo sportovní oblečení, které vám bude skvěle sedět, a budete se v něm příjemně cítit. Jelikož je vyrobeno ze sportovního polyesteru, který je následně ošetřen koupelí ve stříbrném roztoku. Navíc si zakládáme na české výrobě, takže i toto oblečení jsme pro vás nechali ušít v jednom krásném pražském krejčovství.

 

Věříme, že se vám naše dosavadní cesta líbí a budete nás nadále podporovat v dalších aktivitách, které se chystáme realizovat. Již nyní vám můžeme prozradit, že brzy na našem e-shopu budete moci zakoupit rýžovou kaši, kterou jsme připravili ve spolupráci s Ivkou (účastníci MasterChef). Další novinky jsou také na cestě… máte se na co těšit!