Nová kolekce SPORT od Pinky Protein

Sportovní kolekce

Dočkaly jste se! Dlouho jsme to odkládaly, ale je to tu a my vám s radostí představujeme novou kolekci Pinky Protein SPORT, která spojuje módní trendy a funkční oblečení do jednoho. Pokud milujete sporty, jako je běh, jóga nebo fitness, tak díky těmto módním, funkčním kouskům se budete při pohybu cítit naprosto skvěle. 

Celá kolekce se nese v tónu tyrkysové barvy, která je směsí zelené a modré. Název této barvy je odvozen od tyrkysu, kamene, který byl pro staré civilizace posvátný, přinášející štěstí a ochranu. A stejně tak by tato barva měla působit i na vás, jelikož symbolizuje lásku, radost, optimismus a tvůrčí schopnosti.

Pro kolekci byl vybrán materiál z Itálie. Jedná se o sportovní polyester, který byl následně ošetřen koupelí ve stříbrném roztoku (mimo legíny, které jsou v matu, na rozdíl od podprsenky a trička, které díky stříbru mají lesklý vzhled). Materiál tak získal antibakteriální účinky a zároveň pohlcuje zápach, což oceníme asi každá. Navíc celá kolekce je potištěna sublimačním tiskem a je na ní ztvárněné naše logo. 

Každý kousek z kolekce prochází zpracováním od návrhu grafiky, zasazení do střihu, tisku, stříhání ručními nůžkami a sešití švadlenami v ČR.

SPORTOVNÍ PODPRSENKA

Sportovní kolekce značky Pinky Protein přináší perfektně padnoucí sportovní podprsenku s vnitřními švy. Podprsenka je skoro hladká, díky čemuž se stane vaší druhou kůží, perfektně sedí a drží tvar poprsí. Tyrkysová barva jí dodává zcela jedinečný vzhled. 

SPORTOVNÍ TRIČKO

Sportovní triko Pinky Protein je navrženo, tak aby splnilo všechna kritéria aktivní sportovkyně. Střih je lehce projmutý a směrem k bokům se rozšiřuje. Materiál je krásně elastický, zároveň splývavý a heboučký na omak. Působí elegantním a příjemným dojmem.

SPORTOVNÍ LEGÍNY

Legíny jsou vyrobeny z lehce kompresního materiálu, který perfektně tvaruje křivky těla. Díky tomu jsou legíny přesně těmi, které potřebujete. Legíny mají elegantní střih s vyšším pasem, krásně stáhnou boky i bříško a vytvarují vaše nohy. V oblasti boků a pasu mají vnitřní šev, tudíž na pohled působí hladkým dojmem. Šev je tažen po vnitřní straně nohavice.

Pinky Protein je ryze česká značka a zakládá si na výrobě tady u nás.

 

 

 

 

 


Kočko, pokud se rozhodneš sdílet produkty Pinky Protein na sociálních sítích nezapomeň je označit #pinkyprotein #doplnekstravy @pinkyprotein